Draft Countdown Forums

Draft Countdown Forums (http://www.draftcountdown.com/forum/index.php)
-   Off Topic (http://www.draftcountdown.com/forum/forumdisplay.php?f=46)
-   -   Please...please help me SWDC... (http://www.draftcountdown.com/forum/showthread.php?t=34015)

BeerBaron 05-28-2009 11:07 PM

Please...please help me SWDC...
 
I'm at my wits end. Seriously.

Ok, backstory, I stay with my uncle during the summers in order to work and earn money for when I go back to school. Pretty sweet deal if you ask me.

However, in my room, was a really really ****** TV. Old, liked to randomly turn off for no apparent reason, closed captioning was stuck on.......but I got by.

Then, my uncle got a new flatscreen TV for downstairs and I got the one that used to be there. Pretty sweet, worked great for a few weeks....

But now, I'm watching the basketball game, and suddenly the screen goes fuzzy and when the picture comes back, THE GOD DAMNED CLOSED CAPTIONING IS STUCK ON.

I HATE CLOSED CAPTIONING!!!

Phew. I can't get it to go off. I've looked online and everywhere I go theres some jackass answer guy whos like "just go on the menu, find CC, and turn it off."

NO. THAT DOESN'T WORK. THERE IS NO OPTION UNDER THE MENU TO TURN OFF CLOSED CAPTIONING. I'VE LOOKED.

I bring up the menu, and I have the options of picture, sound, features, and install. Under none of these is there anything even closely related to closed captioning. The interweb has proved useless.

So please, for the love of christ SWDC network of geniuses, someone help me turn off the closed captioning on my TV.

It's a magnavox, and the model number is 20MS2331/17 (Ignore the websites that say this is a handheld tv, it's not....I don't know where the hell they ever came up with that idea.)

Maybe someone here worked at bestbuy or your just really good with TV's or idfk....just someone help me before I completely lose my god damned mind. Please. Plus + rep infinity to anyone who can fix this for me.

Beans 05-28-2009 11:10 PM

throw a hammer through the screen

edit: honest answer, i have no idea. maybe there's a way to reset the tv?

BeerBaron 05-28-2009 11:11 PM

Quote:

Originally Posted by BeansDooma (Post 1679596)
throw a hammer through the screen

I've about 5 more minutes from doing just that.

TimD 05-28-2009 11:11 PM

Quote:

Originally Posted by BeansDooma (Post 1679596)
throw a hammer through the screen

edit: honest answer, i have no idea. maybe there's a way to reset the tv?

i vote hammer.

BeerBaron 05-28-2009 11:12 PM

I've tried unlpugging it and leaving it unplugged for a little while....nothing.

I think any TV that gets plugged into this room is just cursed. This is two TV's now this has happened......

Beans 05-28-2009 11:22 PM

the curse of the deaf ghost

WMD 05-28-2009 11:24 PM

Instead of fixing the TV, just make yourself go deaf.

iowatreat54 05-28-2009 11:25 PM

Quote:

Originally Posted by BeansDooma (Post 1679628)
the curse of the deaf ghost

Beans, you know you want to draw a picture for us. I know you're just as bored as the rest of us. :)

Quote:

Originally Posted by Lions WMD (Post 1679630)
Instead of fixing the TV, just make yourself go deaf.

I vote this.

the decider13 05-28-2009 11:25 PM

Quote:

Originally Posted by BeerBaron (Post 1679601)
I've tried unlpugging it and leaving it unplugged for a little while....nothing.

I think any TV that gets plugged into this room is just cursed. This is two TV's now this has happened......

Is there another outlet? Try plugging it in there. It's crazy, but it has to be better than a hammer.

WMD 05-28-2009 11:26 PM

Mr. Baron could you diagram the Remote Control in detail? Perhaps there's a button on the remote.

Beans 05-28-2009 11:27 PM

Quote:

Originally Posted by Lions WMD (Post 1679630)
Instead of fixing the TV, just make yourself go deaf.

...using the hammer! a perfect plan.

Beans 05-28-2009 11:28 PM

Quote:

Originally Posted by iowatreat54 (Post 1679633)
Beans, you know you want to draw a picture for us. I know you're just as bored as the rest of us. :)


iowatreat54 05-28-2009 11:29 PM

Apparently I need to spread rep around. So I'll be back to appreciate that gem. Well done, sir.

vikes_28 05-28-2009 11:30 PM

My best answer would be to just leave it. Or just take your uncles new tv and plug that in and see what happens. FYL

CC.SD 05-28-2009 11:31 PM


Hawk 05-28-2009 11:36 PM

just go on the menu, find CC, and turn it off

CC.SD 05-28-2009 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by Hawk (Post 1679662)
just go on the menu, find CC, and turn it off

Noooooo-**

iowatreat54 05-28-2009 11:37 PM

Quote:

Originally Posted by Hawk (Post 1679662)
just go on the menu, find CC, and turn it off

Quote:

Originally Posted by beerbaron
I bring up the menu, and I have the options of picture, sound, features, and install. Under none of these is there anything even closely related to closed captioning. The interweb has proved useless.

hmmmmmm....back to the drawing board...for you. And the drawing board = 1st grade the day you skipped when they taught reading.

SuperMcGee 05-28-2009 11:40 PM

It's definitely a ghost. You just need to come up with a way of busting it.

iowatreat54 05-28-2009 11:42 PM

Quote:

Originally Posted by SuperMcgee (Post 1679673)
It's definitely a ghost. You just need to come up with a way of busting it.


Hawk 05-28-2009 11:43 PM

Quote:

Originally Posted by iowatreat54 (Post 1679665)
hmmmmmm....back to the drawing board...for you. And the drawing board = 1st grade the day you skipped when they taught reading.

No, I actually read quite well.

If you read the original post thoroughly you would notice that I copied and pasted the exact thing BB typed.

I have no idea how to fix the CC problem.

eaglesalltheway 05-28-2009 11:44 PM

Quote:

Originally Posted by Hawk (Post 1679662)
just go on the menu, find CC, and turn it off

Beat me to it...

Honestly BB, IDFK.

iowatreat54 05-28-2009 11:44 PM

Quote:

Originally Posted by Hawk (Post 1679678)
No, I actually read quite well.

If you read the original post thoroughly you would notice that I copied and pasted the exact thing BB typed.

I have no idea how to fix the CC problem.

Hmm touche.

I rescind my jackassery, my apologies.

jkpigskin 05-28-2009 11:45 PM

if there is nothing on the menu buttom, i would try changing outlets. Maybe you can rearrange your room b/c of this

tjsunstein 05-28-2009 11:45 PM

Quote:

Originally Posted by SuperMcgee (Post 1679673)
It's definitely a ghost. You just need to come up with a way of busting it.

Edit: Damn you iowa.


All times are GMT -5. The time now is 03:13 PM.

Powered by vBulletin® Version 3.6.4
Copyright ©2000 - 2014, Jelsoft Enterprises Ltd.